ΣΕΠΕ "Ρόζα Ιμβριώτη": Καταγγελία για την επίθεση στο στέκι «Φαβέλα»

13/03/2018 - 18:39
Καταγγελία για την επίθεση στο στέκι «Φαβέλα»

Ψήφισμα – Καταγγελία για την επίθεση στο στέκι «Φαβέλα»

Το ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ», καταγγέλλει  την εγκληματική επίθεση που δέχθηκαν 5 άτομα στο στέκι «Φαβέλα» στον Πειραιά, από μέλη της Χρυσής Αυγής. Η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή συνεχίζει να δρα ανενόχλητη και μάλιστα να επιτίθεται σε δικηγόρους που είναι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Είναι η δεύτερη επίθεση μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, πράγμα που εγείρει ευθύνες και από μέρους της κυβέρνησης. Η στάση της κυβέρνησης όλο το προηγούμενο διάστημα με τις κοινές εμφανίσεις στο Καστελόριζο, στα εθνικιστικά συλλαλητήρια μαζί με τους κυβερνητικούς εταίρους (ΑΝΕΛ) αλλά και την αντικομμουνιστική επιχειρηματολογία κυβερνητικών παραγόντων, ξεπλένουν τον εγκληματικό χαρακτήρα της ναζιστικής οργάνωσης Χ.Α.

Καλούμε τους συναδέλφους να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες και να απομονώσουν τόσο τους ίδιους τους χρυσαυγίτες, όπου αυτοί εμφανίζονται, αλλά και αυτούς που τους θρέφουν και τους ενισχύουν με την ανοχή τους.

Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος                                                           Η Γ. Γραμματέας

    Κοπριτέλης Απόστολος                                                         Γλαβίνα Σουζάνα

 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα