Σύλλογος Π.Ε. ν. Γρεβενών: Δίμηνη καμπάνια για τα παιδιά της Παλαιστίνης

27/09/2014 - 16:17

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν.Γρεβενών , (με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.) θα πάρει μέρος στη δίμηνη καμπάνια «ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης», που γίνεται με πρωτοβουλία της Π.Σ.Ο. (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία), της F.I.S.E. (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών) , σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών και καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς να συζητήσουν με τους μαθητές τους για τον άδικο πόλεμο εναντίον των Παλαιστινίων και σε ένδειξη αλληλεγγύης να συγκεντρώσουν  τετράδια και γραφική ύλη για τα παιδιά της Παλαιστίνης.

Συγκεντρώνουμε τετράδια, μολύβια, γόμες, γραφική ύλη κ.α. σε κάθε σχολείο και ο Σύλλογος, στο τέλος Οκτωβρίου, αφού τα συγκεντρώσει , θα τα στείλει  στα γραφεία της «Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Εργατών» που εδρεύουν στο εργατικό κέντρο Πειραιά.

Λένε πως «Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις». Η εικόνα με το παλαιστίνιο κοριτσάκι της Γάζας που μετά το βομβαρδισμό του σπιτιού του έψαχνε στα ερείπια να βρει τα βιβλία και τα τετράδιά του, μάλλον ισοδυναμεί με συναγερμό.

Η απανθρωπιά, η βαρβαρότητα, η θηριωδία δεν έχουν τελειωμό! Μέχρι στιγμής 565 μαθητές έχασαν τη ζωή τους, τουλάχιστον 3 χιλιάδες τραυματίστηκαν και καταστράφηκαν ολοσχερώς 277 σχολεία.

Μόνο η παγκόσμια αλληλεγγύη των λαών μπορεί να σταματήσει το δολοφονικό πόλεμο.

Ένας για όλους και όλοι για έναν!

Πάρε κι εσύ θέση!! Αλληλεγγύη τώρα μεταξύ των λαών !!

 

Το Δ.Σ.

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα