ΣΕΠΕ "Ο Θουκυδίδης": Εκδήλωση - Συζήτηση για την αξιολόγηση τις νέες δομές και τις ομάδες εκπ/κής υποστήριξης

13/02/2019 - 23:40

ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ - ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ(ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ)

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 19.00

6ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης, (Κυκλάδων 7)

Το Υπουργείο Παιδείας με τον Ν. 4547/2018 και ειδικότερα τα άρθρα 10 και 11 που προβλέπουν τη σύσταση Ομάδων Εκπαιδευτικής Υποστήριξης σε κάθε σχολείο, επιχειρεί την πλήρη ένταξη δομών, εκπαιδευτικών και μαθητών ειδικής αγωγής στα γενικά σχολεία. Υιοθετώντας τις βασικές αρχές της Ε.Ε. για τη «λειτουργικότητα της αναπηρίας» και την «συμπερίληψη» προωθεί την άμεση εφαρμογή του μέτρου.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το σωματείο μας στην προσπάθειά του να ενημερώσει τα μέλη του πάνω στα σοβαρά εκπαιδευτικά θέματα που ανοίγει το νομοθετικό πλαίσιο των Νέων Δομών στην Εκπαίδευση, θέματα που πρόκειται να επηρεάσουν συνολικά τη λειτουργία του δημόσιου σχολείου επεμβαίνοντας στην ποιότητα του παραγόμενου εκπαιδευτικού έργου, αξιολόγηση κλπ, διοργανώνει σχετική εκδήλωση- συζήτηση.

Σας περιμένουμε

Προσκαλεσμένοι εισηγητές μας:

  • Θεοδώρα Δριμάλα,

μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., εκπρόσωπος της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών

  • Φιλίππου Κωνσταντίνα

συνάδελφος στο Τ.Ε. του 11ου Δ. Σ. Αργυρούπολης, 
μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Ειδικής Αγωγής (Π.Ε.Σ.Ε.Α.) και Υπεύθυνη της Επιστημονικής Επιτροπής του ΠΕΣΕΑ για τα Τμήματα Ένταξης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΝΙΑ ΞΙΦΑΡΑ

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα