ΣΕΠΕ "Ρ. Ιμβριώτη"

Ομόφωνες ή σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις υπέρ της απεργίας - αποχής από την αξιολόγηση! Συνεχίζουμε!

23/02/2021 - 13:23

Συνεχίζουμε με τις αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων.
Πολύ Αισιόδοξα τα μηνύματα! Οι αποφάσεις είναι ομόφωνες ή σχεδόν
ομόφωνες υπέρ της Απεργίας – Αποχής από την Αξιολόγηση!

9 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ 14 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ! ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ
ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ!

Συνάδελφοι,
παρά τον αναγκαστικό εγκλεισμό, οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία έκαναν υπόθεση δική τους τη στήριξη της απεργίας - αποχής από την αξιολόγηση και μέχρι τώρα έστειλαν ήδη στον Σύλλογο 23 σχολικές μονάδες και πολλές ακόμα είναι στην τελική φάση συγκέντρωσης των υπογραφών.

Σε κανένα σχολείο του Συλλόγου μας δεν κλήθηκαν οι συνάδελφοι σε ειδική συνεδρίαση, σε όλα η απόφαση πάρθηκε από τα πριν με ενημέρωση-συζήτηση και καθολική υπογραφή της Δήλωσης.

Καλούμε και τους υπόλοιπους συναδέλφους :
1. Να  προσέλθουν άμεσα στα  σχολεία  τους  και  να  υπογράψουν  τη  δήλωση  της ΔΟΕ  για συμμετοχή στην απεργία – αποχή. Για όσους είναι μακριά υπάρχει η δυνατότητα να στείλουν ατομικά σκαναρισμένη τη δήλωση με την υπογραφή τους στο mail του σχολείου κι έτσι να συμπεριληφθούν στη συλλογική δήλωση. Όταν υπογράψει η πλειοψηφία των συναδέλφων ο  Σύλλογος Διδασκόντων δε συγκαλείται σε ειδική συνεδρίαση γιατί δεν υπάρχει απαρτία.  Όπως η κυβέρνηση φέρνει, μέσα  σε συνθήκες καραντίνας, το ένα αντιλαϊκό νομοσχέδιο μετά το άλλο, έτσι κι εμείς συνάδελφοι, απαντάμε επιθετικά. Δε χάνουμε χρόνο.
2. Σε  περίπτωση που κληθούν να  συμμετάσχουν  σε ειδική συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων  με θέμα την αξιολόγηση μέσω τηλεδιάσκεψης, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην απεργία - αποχή και να αποχωρήσουν.
3. Να καταγγείλουν στο  Δ.Σ. την παραμικρή προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης,  από  όπου κι  αν προέρχεται, η οποία βάζει εμπόδια στην εφαρμογή  της  ομόφωνης απόφασης των συνδικαλιστικών μας οργάνων.  Επιχειρήματα του τύπου: «δεν είμαστε κατοχυρωμένοι…», «είναι νόμος και οφείλουμε  ως δημόσιοι υπάλληλοι να υπακούμε»  κι άλλα παρόμοια, είναι εκ του πονηρού και θα καταγγελθούν. Εξάλλου δεν ξεχνάμε ότι πρόσφατα ψηφισμένους νόμους δεν τους εφαρμόσαμε (κάμερες, Υ.Α. για ωράριο Νηπιαγωγών, τηλεαπουσίες…)

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΑ,
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.
Στέλνουμε την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων στον Σύλλογό μας!

To Δ.Σ.

Βασική Κατηγορία: 

Νέα από το Π.Α.ΜΕ

Τελευταία νέα

Τα πιο διαβασμένα